Fotoautomat

Det här fick mig att vilja springa till närmsta fotoautomat. Sjukt smart roligt projekt a la Amelie från Montmartre, heja!

The Virgins!

Var skivan jag beställde, och den kom idag och den låter helt briljant! Och snygg är den också! Örongodis bigtime.



Apropå något helt annat, världens mest ultimata blogg om livet i kollektivet (för att rimma lite) är nu lanserad: portelva! Enjoy!

Onsdag @ Eng P

Ja nu sitter jag alltså här igen, på Engelska Parken, med min dator och mina hundra miljarder sidor anteckningar som enda sällskap, och skriver ett babbligt utkast i akut behov av omskrivning men som stöd för morgondagens mer seriösa författande av hemtentan. Det känns nästan som att jag bor här, har förflyttat mig mellan Matikum (ja det är kafeterian som har ett megauniversitetigt namn), biblioteket (jag som har så svårt för att plugga i komplett tystnad) och stråket (vilket är en lång korridor kantad med sittplatser) där jag sitter nu. Funderar på att ta mig iväg ut i snön igen. Vart är våren???
   
Nu (snö) och när Kricket var här och sällskapade

Apropå inget så åt vi sopplunch på VG's nation idag och det fascinerar mig varje gång att man kan få en komplett lurre med supergod soppa och bröd och sallad för 35 spänn. Det är verkligen annat än Stockholms hutlösa cafépriser där man inte ens kan fika utan att slänga upp 60 surt förvärvade!

Nej, ut i kylan, som Nationalteatern uttryckte sig en gång i tiden!

Tisdag 2.0

Beck är utläst! --> Hurra!
Vilket innebär att imorgon ska jag börja skriva på hemtentan... --->Tråkigt
Min skiva kom inte idag heller --->Hatar numera cdon
Men jag fick VG på min förra hemtenta, vilket jag verkligen inte trodde (och det fick Linnéa också)--->Grattis till oss
Det är fortfarande definitivt inte vår --->mars är numera inte en vårmånad för mig, blä

Dammsugare

Kom på att jag ville ha en tangentbordsdammsugare! Hittade denna på Kjell & Company, 69 spänn. Man ansluter den i USB:n. Tyvärr var den riktigt ful, men hey, dammsugare kanske inte ska vara snygga.


Tisdag

Nu är det frukost! Ute snöar det och vi sitter och lyssnar på Sheryl Crow. Nej det är inte mitt musikval :) Snart är det åter in i Risksamhället. So long!

Skjut mig

Idag var inte en bra dag pluggmässigt. Nu ger jag upp för idag och må imorgon bli en bättre dag. Hejdå Ulrich Beck!


Bara 90 sidor kvar


Faster

Bloggar från Engelska Parkens skönaste soffa. Har fått ungefär nada gjort, men men...
Blev faster i förra veckan!!! Idag skickade far bilder!


Cutie (ser inte min bror lite ut som Moby?)

Spriiing!

Nu måste jag gå så inte Kristin blir arg på mig för att jag inte är där när hennes lektion är slut. Jag fruktar den kvinnans vrede. Spring!

I miss u

DN! Vart är du min trogna dagstidning? Varför kommer du inte till mig när jag nu faktiskt har fått en gåvoprenumeration? Kooooom nu, mina mornar är inte desamma utan dig!


Fastnade

Jag var på språng, satte på p3, fastnade. De hade 3 från 1 med Melody Club, jag kände nostalgin. Fick syn på mina krukväxter, jag har nog inte gröna fingrar.


Vissen

Tell me why I don't like mondays

Helgen är slut, idag måste jag läsa klart Becks Risksamhället. På grund av konstig dygnsrytm och mensvärk (och kanske allmän huvudsjuka) vaknade jag först 7 av att jag drömde att en skogssnigel hoppade upp ur en burk och rakt på mig, för att sedan somna om och vakna upp 11. Dåligt. Jag hade lite halvt om halvt planerat att jag skulle gå upp tidigt och läsa. Nu är klockan 13.10 och nej jag har inte läst ett ord än.

Idag borde jag ska jag ta mig till Engelska Parken och läsa där. Jag bör inte ta med mig datorn, då jag har blivit helt beroende av att 20 gånger om dagen uppdatera min iGoogle-sida och min Google Reader för att se om något nytt har hänt i världen (= på bloggarna jag följer alltså)(Ulle varför?). Men det kanske jag gör ändå!

Idag borde min beställda skiva komma från cdon, men posten kom nyss. Utan skiva. Eller avi. Tänker inte avslöja vilken skiva det är än bara för det. Haha.

Idag borde solen titta fram. Men det lär ju inte hända.

Idag funderar jag på att beställa den här t-shirten från La Redoute i det elfenbensvita utförandet. Ska jag?

Nu åter till Ellen innan jag sätter lite fart mot min färska pasta, duschen och skolan.

En parantes

Jag vill bara passa på att nämna här, att den föreläsning jag är på väg till strax heter Svensk och Internationell Miljösociologi. Låter det bekant? Det är för att jag var på väg till densamme för typ en tre fyra inlägg, och några dagar, sedan. Men då hade kära läraren glömt bort den. Nämnde jag att den skulle ha tagit plats klockan 8 på morgonen?

Torsdag

Det snöar som tusan ute, och plogbilen är på g. Snart borde jag ge mig ut och köpa toapapper. Senare måste jag bege mig till Engelska Parken för föreläsning klockan tio. Vill jag ut i snön? Nej.



Igår kväll var det Cosmo-kväll. Någon gång i höstas sa vi let's make this our stammisställe. Sen var vi där två gånger. Sen blev det mars. Illa jobbat, men nu så ska det väl komma igång. Vin och foccacia följdes av Hardcore på Uplands, går man på Uplands måste man helt enkelt dricka Hardcore, för den finns ju ingen annanstans, eller?

Ibland gör man rätt, ibland gör man fel...

Nu exempelvis har jag ca 2 timmar till min föreläsning om kultur, media och miljö börjar, jag vet att det låter superintressant och det skulle det nog vara med en lite bättre föreläsare, och eftersom jag precis fick ett kravbrev från biblioteket på en av kursböckerna som jag alltså inte får behålla så länge till borde jag använda dessa timmar till att läsa nämnda bok (Sociology Environmentalism Globalization av Yearly, väldigt bra bok). Men i stället sitter jag och läser Resumé, där jag hittade detta, klädföretaget Gant gör interaktiv reklam på affishtavlor i stan, genom en blädderbar klädkatalog på JCDecaux:s platser. Det låter roligt! Jag vill stå och bläddra i klädkatalog på stan! Go Gant!

Blondinbella?

I godan ro satt jag nyss och bläddrade igenom lite youtube-klipp. Ramlade över något som hette Blondinbellas TV-dagbok. Spännande tänkte jag, om den flickan kan något så är det ju att rapa ur sig totalt ointressanta meningar om absolut ingenting men fortfarande låta som att hon har knäckt världens stora problem över en kaffe med sin assistent. Och ungefär så var det, rätt underhållande med andra ord. Men ungefär två minuter in i klippet kommer en liten schysst fundering som lät bekant i mina öron: städhjälpsfrågan. Min vän Alexandra har nämligen fört samma resonemang ett okänt antal gånger i mitt stackars öra! Är Blondinbella bara en simpel tjuvlyssnare som snor andras resonemang i Stockholmsvimlet?

RSS 2.0