Funka smidigt

Kan det aldrig göra? UUs studentportal exempelvis, krångel, öppnar alla länkar i nya fönster. Tillslut satt jag med sju fönster och fortfarande inget nytt lösenord. För jag har såklart tappat bort och glömt bort det, och det finns en knapp där i inloggningsrutan som heter glömt lösenord, och då öppnas (i ett nytt fönster) samma jävla startsida som jag kom ifårn där verkligen inte en enda liten länk heter generera/beställ/fixa nytt lösenord. Varför?

Och sen skulle jag lite smidigt kika in på Tv8´s hemsida för att se om Virtanenprogrammet i sitt nya lite rörigare format möjligtvis även repriseras imorrn. Det gör det säkert för de verkar inte ha så många program på där på 8an, och detta baserar jag på faktumet att Virtanen-progammet (jag vill inte benämna det med tönt-namnet Virtanen+sällskap) (roligt att skriva Virtanen. Virtanen Virtanen Virtanen.) repriseras fyra gånger under lördagen (9.30, 13.20, 19.30, 02 nånting). Men varför kan jag inte bara få klicka på rubriken morgondagens tablå? För att den inte finns? Jamen varför gör den inte det då va?

ALBERT

Fast först måste jag uttrycka min kärlek till den här morgonen/förmiddagen. Massor med sol in genom fönstret, väldigt chill-outig frukost med DN och UNT i för en gångs skull behagligt tempererat kök och lagom småprat. Och i DN läste jag något väldigt positivt, nämligen att söta Albert Hammond Jr är förakt till Coldplays Globen-spelningar! Tack för att nästa onsdag blir ännu bättre, trots att jag ska jobba!! Alberts nyaste skiva är faktiskt ännu bättre än debuten och jag är nästan mer peppad för att se Albert än huvudakten Coldplay, men så får man väl egentligen inte tycka.

RSS 2.0