Glamourös

Idag (fett tidigt om man har i åtanke att jag färdats enda från det för Sthlm mycket exotiska Jönköping, för övrigt min typ tredje favvostad i Sverige och detta nästan enbart för Vätterstranden, strand i stan, herregud) mötte mig lite intressant post. Tydligen är jag lycklig, och det är jag för att jag är utvald av tidningen Glamour att få en gratis prenumeration av nämnda tidning i tre månader. Jaha, tänkte jag, vad trevligt att jag nu är en lycklig person, på tåget tillbaka till min sista vända i Uppsala för sommaren ska jag minsann utnyttja detta lycka-erbjudande och läsa min gratistidning. Det kändes så klart mycket angenämt, främst för att gratis ju som det heter alltid är gott, dock tittade mannen i sätet framför mig konstigt på mig vid upprepade tillfällen genom den lilla springan som finns när man fäller ner sitt armstöd, varför jag alltid fäller upp mitt armstöd just för att jag då slipper stirra in i främmande människor så fort jag vänder mig bakåt. Min gratis-Glamour informerade mig om att jag är lycklig och värd att avundas på grund av min civilstatus som singel. Jag är med andra ord mycket lycklig. Undrar om tågmannen tittade bakåt så mycket på mig i ren avundsjuka.
Nu tänkte jag sova. Men så är det Conan. Och där ska Lightspeed Champion vara med. Fasiken.

VG i PedAn

woho!

Emets

Aftonbladet är duktiga på att uppmärksamma emetofobi, vilket verkligen behövs! Det är otroligt få som känner till denna väldigt vanliga fobi, och för de som lider av den är det jätteviktigt att folk vet mer om den, för det är verkligen en fobi få förstår eller kan identifiera sig med. Och det kan leda till dåliga saker helt enkelt. Därför vill jag länka till denna här. För att jag själv vet precis hur det känns.

Boredom

Nu äter jag chips, fönstren är öppna, T den enda som är hemma förutom jag är i badet, nån J.Lo-film är på på TVn. Det är tråkigt, men ändå ganska skönt. Fast filmen är kass. Jag är sugen på nåt och jag har ätit konstant sedan jag kom hem från Sthlm-helg, men chips är egentligen inte vad jag vill ha. Jag har även tittat på TV konstant sedan jag kom hem. Jag känner mig lite patetisk men vadå, jag har ju sommarlov. Inte har jag vart till Ica heller, fast jag behöver avokado och mjölk och bröd och juice, och det är rätt illa och det förstår de som vet hur nära Ica är mig. Jag skulle kunna släpa mig dit nu och i ungefär en kvart till. Men jag tror inte det. Jordgubbar är det nog jag är sugen på. Kanske ska jag äta en banan. Sen ska jag stänga förnstren och sova, gå upp hyfsat tidigt imorrn och kanske gå lite på stan. Och handla frukost och kanske en jordgubbe. Vad äckligt det kan vara med chips.

Pernilla

Snälla snälla Pernilla Wahlgren, bryt ditt avtal med Garnier! Jag blir rädd varje gång jag ser dig på tvreklamen. Du är läskig. Om man genmanipulerade människor skulle de se ut som du i din senaste Garnier-reklam. För att inte tala om hur trött jag är på att du låtsasringer din morsa för att berätta att ditt hår numera är nötbrunt eller solgult eller vad fan det nu kan vara, och lite spontant sådär slänger in ett "tips" och det åh jaa mamma dina gråa hår de kommer minsann aldrig mer synas. Det är inte ja mamma du vet att du måste fortsätta färga utväxten typ en gång i månaden och jaa mamma hårfärgen sliter på ditt hår. Nej nej, du bara ler ditt stela restylane-leende och kastar dig i din fåtölj/saccosäck/whatever och låtsas vara så förbannat lycklig över ditt vackra blanka hår. Snälla Pernilla, försvinn, du ger mig mardrömmar.


Hjälp?


sunday night

sunday bloody awful tvkväll! det är tråkigt. när jag väl har lägenheten för mig själv och kan styra tvn med järnhand (jo alltså jag har verkligen en sådan) så är det bara crap på tv. man kan tycka att jag kunde göra något mer produktivt med min tid, typ läsa igenom uppsatsen vi ska opponera på på onsdag, bara som ett spontant exempel. men icke. se på söndagar är det bara slapp som gäller. särskilt när man har städat under dagen. och det där var bara jag som ville få in att jag har städat för att känna mig lite duktig. och nu ska jag zappa lite.

RSS 2.0