Hungrig?

Ett liv som gris from Djurrättsalliansen on Vimeo.

 

Jag var 14 när jag slutade äta rött kött, och 17 när jag gav upp även fågel. Många har frågat mig varför, och jag har svarat bland annat på grund av köttindustrin och hur den fungerar. Då håller många med, och säger att det är ju för jävligt, när jag exemplifierar hur det ibland går till. Men, så är det ju inte i Sverige, säger de vidare. Jag köper alltid svenskt kött, för då vet man att djuren inte har farit illa, fortsätter de. Filmen ovan är gjord av Djurrättsalliansen. Den visar en bild av svenska grisfarmer jag antar att många blir förvånade av att se. Jag kunde inte se klart filmen. Hur en person som äter griskött kan se den, och sedan hugga in på sin blandfärs, skulle jag vilja veta.


Dementi.

Angående inlägget där jag låter påskina att jag bara har festat loss i typ massor av veckors tid. Så är självklart inte fallet, då jag studerar på helfart (100%)! Vad tror ni om mig?





Ovan syns min duktiga plugg-grupp (pluggrupp?). Jag har också pluggat, även om det inte finns bildbevis. Vi har kvasi-experimenterat, delphi-undersökt och observerat. Och skrivit långa rapporter om det.

Öga

Jag var nyss hos optikern. Tydligen gör mina provlinser att fettet i tårfilmen bildar små vita fettklumpar på ögat. Mysigt va? Så jag fick nya provlinser. Skatta dig lycklig, om du icke har synfel, det är bara strul och pengar.

Long time...

Nu har det gått ett tag. Vad jag gjort? Detta....

RSS 2.0