x-mas prep & åka hem

Idag är alltså åka-hemdagen, om typ tre timmar lär jag sitta på reg-tåget till sthlm! Så nu är det packning och julklappsinslagning som gäller till tusen, till MGMT, Monde Yeux, Håkan Hellström, Glasvegas och min brända julskiva, och ett sjukt god-doftande doftljus från Household!


Ljuset som ser ut som en efterrätt och luktar som en också!

3km

Ungefär nu borde jag nog gå hemifrån, för om ca en timme minus tre minuter ska jag vara på Biomedicinskt centrum här i U-sala. Och det är typ 3 km bort. Och jag har ingen cykel, rätt Uppsala-otypisk med andra ord.


En cykel

Tent-ing

Om ca 1 h och 40 min börjar sista tentan på denna kurs, som också är sista tentan på alla a-kurserna! Jag laddar med min nya Monde Yeux-skiva och klassikern Yalla och banan. Wish me luck.

Update! Wasa Sandwich la jag till! Den med smaken man kunde tävla om blaha blaha, snubben som vann och har gjort min sandwich är från Sala, självklart är han en bekant till TL i lägenheten. Hur liten är världen, eller hur litet är Sala?

Händer grejer

Nu händer det grejer. Snart till exempel, händer det ett litet juluppehåll i studierna, välbehövligt. Med vädret händer det dock ingenting, det är fortfarande grått-trist-kallt-skjut-mig. O och idag mötte mig denna



skivan i ett tjockiskuvert när jag kom hem, jag har vunnit (!!!) den, tack Mtv Montage! Jag har nog aldrig vunnit något förr, woho. Dagen fortsatte så med perfamysig glöggkväll med lägenhetsgänget, som snart genomgår förändring då vi vinkar av TL för Sthlm-äventyr och välkomnar min pal Linn! Trevligt och tråkigt!

Imorgon händer en skrivning, varför jag nog borde sova lite nu kanske eventuellt.

Fun!

Ho ho ho!

Coca Cola

Vad tusan är grejen Coca Cola? Varför har ni inte kvar den mysiga jul-reklamen? Varför har ni en ny mycket tråkigare och sämre på alla sätt och vis, som inte alls ger samma julstämning? Vad är det för fel på er, plågoandar. Som jag har sagt förut, ingen dricker ändå Coca Cola på julen, suckers!
(Och vad är grejen med era tunnelbaneannonser, vadå inte ändrat receptet sen typ 1800-talet, kokain still då eller?)

Well

Borde inte, men jag har mer eller mindre tagit jullov under den falska tron att jag kan det. Det kan jag inte. Jag har nämligen en fin liten skrivning i personlighetspsyk att se fram emot på torsdag. Idag pluggade jag dock lite, och kollade på the hills-maraton - farligt beroendeframkallande. Och promenerade, det finaste med Uppsala på vintern är de fina ljusdekorationerna som finns i träden längs ån, faktiskt så att till och med jag fick lite julkänslor. Vilka eskalerade då jag avslutade promenaden på Ica och fick se VÄRLDENS godaste godis, Polly X-mas Collection!! Självklart var jag tvungen att köpa en påse.


Polly och plugg (och elräkning)

Det här är läget just nu:

     
Måste klippa mig, köpte fin spetstop på Åhlens som jag hade på lussegasksläppet på Norrlands nation i fredags som var kul, har inte köpt ett bord på Ikea till min skrivare som står på golvet och ser dum ut, julpyntet med renen från förra året (tror den finns än på Åhlens, den spelar We Wish You a Merry Christmas) är framme!

Ikväll blir det sen middag...what to cook!? Varje dag samma problem...ack, om man hade en personlig kock.
Imorgon kommer hela dagen gå till att ta mig fram och tillbaka till Sthlm för ett tandläkarbesök, crap-o

RSS 2.0