I morgon. Igår.

Ensam i lägenheten innebär också ensamt ansvar, varför jag just gick en släck-lamporna runda och kollade att alla spisknappar stod på noll och att dörren var låst. Det var den. Såg att jag ensam tog upp innanför-dörren mattorna med massa skor, de senaste slängda någon gång i går natt när jag kom hem och väsnades med grinden (den väsnas alltid) och skrämde stackars Linn. Fick en minnesbild från min is-promenad hem från gårdagens Beteendevetarmiddag och Stocken-utgång, jag i mina klackar längs St Larsgatan, vid ett stuprör utanför V-dala, halkar (obs att detta verkligen var en halkning och icke en fylleramling) och viker mig åt sidan, handen på isen på gatan, ungefär som Whitneys vurpa i The Hills. Därför jag har lite ont här och där.

Imorgon blir det Stockholm för mig, busy day. Upp tidigt, packaduschabäddarent, tåg 12, möta upp my boys Engberg & Victor på Centralen, fika, hit systemet, möta upp Ulle, handlalagatacosätafixasig, till Hornstull Strand och klubben Premiär. Kul, mycket. Kanske eventuellt borde sova. Kanske eventuellt ska kolla att dörren är låst igen. Kanske eventuellt är lite mörkrädd när jag är själv här.

Kommentarer
Postat av: Linn

Stackars Lisa! Du får sova i mitt rum om du tycker det har bättre läge!:D Jag gjorde förövrigt en väldigt ful vurpa idag jag med, men what to do, är man själv få rman svälja ett;) Puss!

2009-02-07 @ 23:56:50
URL: http://adjoken.blogg.se/
Postat av: Emilie

Japp, väldigt nöjd :D Men det ska bli ännu roligare när det blir bättre väder och man kan va ute och fota.

2009-02-09 @ 21:23:30
URL: http://emiliees.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0