Den där melodifestivalen

Före allt, låt mig bara säga:
Lasse Lindh!?!?! Vad i hela bananträdet gör Lasse Lindh i melodifestivalspektaklets andra deltävling?
image70
Han är ju så omelodifestivalig man bara kan bli, killen är ju förtusan poet-trubaduren för de små massorna, inte scenestradören för det största TVmusikspektaklet av dålig smak. The Ark passade in med sin stora-gester-härliga musik, Eskobar kan jag acceptera men nu. Hjälp.

Så kvällen deltävling. Har inte slutat skratta sedan en snett leende Christer Sjögren klev ur plymerna skaldandes att han älskar och känner sig hemma i hela härliga Europa, från solen i söder till isen i norr. Herre min tv-apparat. Hahahah! För att inte tala om när han mitt i sången börjar skalda c'est magnifique! och buenos dias! Jaa du Christer.
image71
Annars var det väl skapligt, som vanligt. Inget som sticker ut nämnvärt. Christer till Globen, hjälp oss, hjälp oss nu. Amy Diamond till Globen, föga förvånande och hennes låt var en riktigt söt tuggummipopkaramell men bra melodi. Fin ballad av Suzzie Tapper. Okej disco av Velvet. Precis lika otroligt otrevlig mix av eurodisco och kommersiell-(hård)rock med en sidedish av lite bomber och granater från grabbarna långhår Poodles och E-Type.
Men tack SVT för den härliga pausunderhållningskomikern Björn Gustafsson.
image72
Killen är riktigt rolig, på riktigt, och urcharmig! Och bara 21 år, imponerande.

Tänk om Christer Sjögren vinner hela kalaset. Pinsamt är bara mellannamnet! Hej Europa, vi vinner aldrig så nu har vi skrivit en låt där vi sjunger att vi älskar er, kan vi inte få vinna nu, snälla.

Bilder från chilimusic.com, rockklassiker och tpn.vg.no

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0